Gott Nytt År!

Lite väl tidigt men bättre tidigt. Ska fira med familjen och pappas bästa vän Micke.
Har klippt håret hos älskade Maxine, supernöjd! Och sen så träffade jag Gabriella, det var evigheter sen.
Supergod middag, får se om det blir någon rolig fest ikväll.. Inte speciellt roliga fester...
Återigen, ett fint år, och 2012 kommer bli ännu bättre. Gott Nytt År!
nyår
fireworks

To the stage

Sov över hos Mik, haha galen tjej! Hennes häst är helt underbart vacker och härlig att rida. Och tränade i torsdags på spinning, Andreas (från idol juryn 2010) går på samma klass. Hahaha skön snubbe!
pammy
Har ärligt talat drogat Asking Alexandria, åh.. Längtar tills första februari. Kommer bli min första konsert på nya året! Så snygga killar. Och ja även Danny som börjar gå ned i vikt och har rakat av sig skägget. Typ överlycklig tjej? Han såg ut som feta jultomten förut, men han är faktiskt på rätt väg så! Och håret börjar likna hans gamla..
worsnop
Nyår blir inget roligt av om inga sista minuten planer blir gjorda, får väl se liksom! Sista dagen på 2011 kommer jag sitta hos frisören och slinga samt klippa håret. Funderar starkt på att göra något drastiskt! Fast är verkligen för feg för det... Får se hur det blir!
To The Stage - Asking Alexandria

hihihi, glad tjej!

Mina piercingar kom igår, fantastiskt roligt, jag älskar att leka med dem.. Eller pilla på den. Tog ju den för två år nu i januari. Tiden springer iväg!
Jag tränade igår, booty och core, snyggare ben och snyggare mage + rygg woop woop! Träningsvärk på hög nivå.. Men det är skönt! Och sen så var jag på bio och såg Sherlock Holmes med Viktor och Håkan! Jude Law är så grymt snygg...
sh
Borde käka frukost och måla om mina naglar, för ska ut på stan med mina babes sen! Trots att jag borde spara pengar etc...

Tummy toys!

Mina nya piercingar har kommit äntligen. Lång väg ända från Australiens Tummy Toys. Så himla fina!
Jag beställde en ödla med röda ögon och en julgran, sen fick jag på köpet, dock var staven för lång, men fin svart piercing med rosa hjärtan.  Ska ta bättre bilder, så lägger upp dem sen!
piercing
Håller för den delen på och rensar min förra dator, damn vad det tar tid att föra över alla mina typ 6000 bilder? Plus musik och annat. Bara två timmar kvar tills det är klart.
Ska träna ikväll och borde börja plugga psykologi, då min lärare anklagade mig för fusk och tog provet. Jag lyssnade på musik och det var tydligen fusk. Plus jag borde göra inlämningsuppgiften.... GAH.

Mysig juldag

"Being human is the most terrible loneliness in the universe."
Har tagit hand om världens sötaste unge. Är riktigt utmattad, han är minst sagt hyperaktiv. Men så himla söt!
Det roligaste var när han fick kolla på Simple Plan's musikvideos, han gillade den musiken bättre än Små Grodorna. Pappa leker barnvakt just nu, lite intressant.
julien
Supergod middag, älgstek och massa goda tillbehör, lugnt bättre än julbord. Jag gillar verkligen inte julbord, det är inte speciellt gott.
Datorn är igång, alla julklappar börjar bli använda. Hade lite hemma spa tidigare idag. Så mysigt.
Min och Mys skype konversation var det roligaste på länge! Lilla My hihi.
my

Christmas Eve last night!

Julafton igår var helt fantastisk. Finns inte nog med ord för att beskriva känslan av att få flera efterlängtade saker.
Till exempel det finaste paketet innehöll en MacBook Air, som jag för den delen bloggar ifrån just nu. I studiesyfte såklart!
Sedan fick jag ett otroligt fint paket från pappa, ett objektiv till min systemkamera. Helt överlycklig!
Fick massvis med fina presenter, flera tillhörande min dator men även annat mysigt som alltid behövs.
Nu måste jag sminka mig eftersom mina kusiner plus familj kommer över om ca 30 minuter, kanske en timme. Vet faktiskt inte. Sedan ikväll kommer Christian och Julien över. Världens sötaste barn, som för övrigt har tre julklappar att få.
Ciao!

Norrut!

Var superskönt att träna spinning igår, dock är det inte så enkelt att anstränga sig till max när det är ett jul spinning pass. Med bland annat Justin Bieber - Mistletoe och den spanska julsången Feliz Navidad. Långsamma låtar och man ska få upp pulsen? Funkar inte direkt..
Men det var ändå väldigt skönt att träna kondition!

Nu har jag precis solat, ätit frukost och ska hoppa in i duschen nu. Sen åker vi iväg norrut vid halv tolv beroende på när pappa är hemma från jobbet.
Måste packa!!

Kommer mobilblogga hela julhelgen tror jag.


Anna Ko

Yes var med Anna igår, var mysigt att fika och åka ut till hennes stall. Har verkligen inte varit ute i ett stall på evigheter men ska rida istället för henne i februari när hon är borta i Thailand. Ska bli kul, medan hon är på andra sidan jordklotet och blir solbränd.. Avundsjuk much? Oh yeah.

Ska snart äta mellanmål och dra mig till spinningen. Inte taggad direkt men mår alltid bättre efteråt, och älskar tjejen som leder spinningen. Hennes energi gör mig så himla positiv och glad!

Imorgon åker jag upp till farmor och farfar.. Ska hinna sola och eventuellt springa förbi gymmet och träna lite på morgonen.

Ahhh för den delen, har äntligen jullov. Stressen är borta! Eller okej har psykologiuppgift och engelska att klara av. Måste läsa ut boken och göra uppsatsen.


Skyway Avenue

Helt beroende av We The Kings just nu, speciellt låten Skyway Avenue. Åh. 
För den delen ska jag träffa finaste Anna imorgon efter skolan. Usch måste upp tidigt imorgon! Var ledig idag eftersom jag är klar med engelskan. Så nu blir det duschen och sen fortsätta att kolla på filmen Rock Star som går på kanal 9. 

Where are your guts to fly? 
Soaring through, through the night
And if you take that last step
I'll follow you
Leave the edge and fly
We're finally alive


We The Kings - Skyway Avenue


Frukost!

Åh så skönt med träningsvärk. Lika väl som jag kan hata träningsvärk så älskar jag den. Det är liksom ett bevis på att man verkligen tränat! Ska iväg senare och köra kondition, sola och senare ikväll till pedikyr.

Måste plugga lite, kolla vad som jag inte gjort/har gjort..


Grön smoothie och BP!!

Hemma och dricker en grön smoothie, jag menar verkligen bokstavligt talat. Mörkgrön smoothie. Men Spirulina plus nässelpulvret färgar allt grönt. Inte lika attraherande för ögonen men smakar helt okej så länge man inte överdoserar.

Ska iväg på Body Pump snart, ska bli superkul att träffa min tränare igen. Har inte direkt blivit mycket träning när man varit sjuk i sex veckor... Plus olyckan med tån!

Men nu kör man igång igen. Woop woop! Och jag är ledig imorgon..


USA HERE I COME!

Varit hos Fulbright och nu vet jag att jag kommer hamna i USA. Allt bara flyter så perfekt nu! Måste hitta stipendier bara, men annars verkar allt utsorterat och grymt bra.


Fjärde advent mys

Har kokat knäck, julshoppat, städat. Allmänt mysigt. 

Fast måste plugga inför svenska provet imorgon, ganska lätt men usch på allt. Med att lyssna på We The Kings blir allt lite lättare. Så himla glad och peppad inför nästa år! Plus finns kanske en plan på att resa iväg, mhmmm...

Nu blir det att dejta duschen, för att sedan plugga mer om svenskans historia.

WE THE KINGS SOM FÖRBAND TILL SIMPLE PLAN!

Woop woop! Glad tjej! 

We The Kings - Say You Like Me


Eminem - When I'm Gone


Panic! At The Disco - Let's Kill Tonight


Järna & Märsta

Två ändar av pendeltågen haha.

Igår var jag med finaste Mik i Järna på I Want A Moshpit For Xmas, som var helt okej eftersom det var gratis. Hade man betalat hade det varit ganska ovärda pengar. Sen strulade ljudet otroligt mycket. Lite synd eftersom det var All-Seeing Eyes första gig, men för att vara första giget var det faktiskt en bra spelning. Finns värre scenarion. Men annars helt okej. Bild från giget under.

Idag så träffade jag älskade Malin som ska flytta tillbaka till Mariefred. Sorgligt. Min älskling, kommer inte kunna ses på evigheter. Älskar dig och våran sjuka humor. Med dig har man aldrig tråkigt.
Vi kollade på film, käkade godis + chips och middag efter det. Mysigt värre liksom! Och "världen är allt bra liten" haha! Plus bild på finaste Malin hahaha..


Grimm och kolla in snygga James tumblr.

Grimm är så otroligt bra, men det är så äckligt ibland. Till exempel idag så käkade råttor upp en kropp. Euw. 

Pratar med Mik och spanar in James från Asking Alexandria's tumblr. Dör lite halvt. Sex on legs. Hans rygg är så otroligt snygg, och ja, man kan ha en snygg och vältränad rygg. Men han är trummis så det är ju inte speciellt konstigt. Blev bara helt galen av att spana in honom. Mhm. 

Nu är det film, och killar med gitarr går alltid hem! Har dock sett den här tidigare.. Och tjejen är överdrivet kåt haha.

Ny header woop woop!

Fast tänkte byta design men det var för komplicerat och allt blev fel... Anyway bjussar på en bild istället.

"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest compliment, or the smallest act of caring, all of which have the potential to turn a life around." - Leo F. Buscaglia
ds

Chunk! No, Captain Chunk! - Captain Blood


All Time Low - Hold It Against Me (Britney Spears Cover)

Första videon är akustisk. 






I might be proud but at least I'm proud of something. You've taken pride in becoming nothing.

Lyssnar på Sinners Never Sleep. Måste säga att Bite My Tongue är galet bra! Fast när You Me At Six sammarbetar med Oliver Sykes (Bring Me The Horizon) kan det inte bli annat än bra. Skulle vara otroligt att se sammarbetet live. 

Fast Josh Franceschi (sångare i YMAS) klarar av Olivers del, helt amazing live. 


Olycksfågel

Så fort jag äntligen blivit frisk och ska ta nya tag så stukar jag foten kraftigt och får sprickor i lilltån. Hurra! Plus att en av turisterna råkar ju självklart gå på min onda fot. Gah. Som inte heller förstod varför jag skrek, när jag försökte förklara det på alla språk..

"Avstå från träning tills efter julafton helst". Lär försöka träna ändå, så fort det gör mindre ont. Just nu kvider jag av smärta och måste gå i UGGs så jag inte har några klämda tår. Klackar på nyårsafton istället!

Det är för den delen Lucia idag så jag och pappa gör lite bullar med saffran i. Lite positivt så länge inte jag råkar tappa något på foten.


You don't bring me down.

lol

People tell me to let go, but it feels so wrong.

Peppar lite We Are The Ocean påväg till skolan, missade dock första bussen. Men det gör inget. Om inte min lärare stänger dörren innan halv.

Jag känner mig glad och frisk idag. För första gången på evigheter! Eller glad har jag varit länge men inte frisk eller pigg.

Träning senare idag, äntligen. Kommer vara helt död efteråt.

Btw. RIP 30 Seconds To Mars.


Don't forget, we've got unfinished business, stories yet to unfold.

hand

Tredje advent.

tredjeadvent

Tredje juni tvåtusenelva.

Levde livet i Warsawa, såg mitt favoritband Simple Plan, träffade David Desrosiers, mötte nya vänner. Lycka complete. Låten jag lägger upp påminner mig verkligen om det. Galet.

Simple Plan - Jet Lag ft. Natasha Bedingfield


Simple Plan - Freaking Me Out ft. Alex Gaskarth


I want a moshpit for Christmas!

Woop woop, nästa fredag.

Önskelistan

Ja, skrev min önskelista idag. Känns lite halvtöntigt men det underlättar verkligen för föräldrar och de andra som ska köpa julklappar. 

Insåg att det är så mycket man vill ha, men så lite man faktiskt egentligen behöver. Men vi får väl se hur julklapparna ser ut iår. Längtar dock tills nästa år fyllt av massa konserter. Kommer bli ett galet år.

Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defence.

- Mark Overby


Audrey's Door

Dags att lägga sig i tid i fortsättningen? Känner mig dålig som somnade vid fyra imorse och jag var ändå inte ute och festade? Äsch pratar man med någon man tycker om och kommer in på en diskussion så kan man prata i evigheter, och jag var inte ens trött.

Började läsa Audrey's Door som är skriven av Sarah Langan. Grymt bra författare. Detaljerad läsning så du får upp bilder samt psykiskt påfrestande emellanåt. Perfekt när man vill läsa något lätt men ändå svårt och även thriller liknande tema. Läste ut hennes bok Virus på tre dagar. Helt fascinerande hur fast man kan bli av en bok.

Börjae bli hungrig. Dags för lunch snart kanske?


All Time Low - Merry Christmas, Kiss My Ass


Finish this sentence...?

Pluggar matte, nu, sent men ja. Jag förstår knappt någonting. Jag kommer bli stammis på mattestugan, vilket lär hjälpa. Förstår trots allt mycket bättre där än på en lärare vars svenska består av majoritetisk brytning på ryska. Dock är hon otroligt bra på sitt ämne men brytningen gör det hela mycket svårare.

De personer jag verkligen behöver/vill prata med, är upptagna på sitt sätt. En är inspärrad i en studio med sitt band, en annan på ett plan påväg till andra sidan jordklotet, två andra umgås med varandra och prioriterar andra saker, en till finns i samma land och ledig men bor för långt bort och den sista är upptagen med sitt jobb. 

Ska fortsätta plugga, håller mig på andra tankar, till sist lär jag väl somna i matteboken. Och drömma om diverse mattetal eller Gossip Girl som jag tillfälligt blivit beroende utav.

gossip girl


A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are.

Flera gånger tänker jag efter och analyserar. Kommer vi känna varandra i framtiden, eller blir du den person jag tittar tillbaka på och knappt kommer ihåg? Idag kändes det som om du var den person jag knappt kommer ihåg. För kommer du inte ihåg mig idag, varför ska jag då komma ihåg dig i framtiden?
Men vart jag än befinner mig, och hur min hälsa än är så verkar jag alltid vara den personen som hamnar i andra hand. 

Mamma är den person jag kan gå till för råd, omtanke och kärlek. Och hon är otroligt bra på att uppfylla sin mammaroll. Jag pratade med henne i vad som kändes som flera timmar idag, bara att få ur mig mitt komplicerade, invecklade liv på sistone. Inte allt såklart, men mycket av det hela. Hon var där för mig, du var det inte. När jag försöker få dig att förstå, så lyssnar du inte. 

Fast jag kommer inte glömma våra stunder tillsammans, våra minnen och allt knas vi alltid hittar på. Du finns där bak, men du måste visa din väg tillbaka. 


Corruption is like a ball of snow, once it's set a rolling it must increase.

Älskar att läsa citat, för oftast stämmer dem så bra. 

Jag har lite julstämning hemma, målade snöflingor på naglarna med midnattsblått som bas. Blev lite halvdåligt resultat men ska fixa det som misslyckades imorgon.

Har varit hemma sedan i tisdags.. Men jag känner att min kropp behöver verkligen vila från allt. Fast ska plugga lite imorgon om jag orkar. 

Woop woop, nu ska jag sova. Älskade säng.

One Direction Infection!

Alltså det går inte att beskriva hur fina killarna är. Visst jag vet att flera kallar dem bögar etc, men sanningen är faktiskt att flera av killarna dejtar och Liam är tillsammans med en supersöt tjej som heter Danielle. Dagens avundsjuka är ju inte speciellt rolig.

Jag är galet kär i hur underbart snälla killarna är mot sina fans, musiken, allt. Mina vänner åkte till London och gick av en slump in i Niall, som för övrigt är en liten småfavorit hos mig. Är svag för hans otroliga charm, och hans leende ska vi inte tala om! Jag smälte på deras signering på Café Opera då jag var en lyckligt lottad tjej med ett wristband. 

När jag fick hem Up All Night, deras debutalbum (som bara kostar 99 kr och finns i din skivbutik!), ja då var mitt högtalarsystem hemma varmt, albumet var på repeat. Ahhh, underbart. 

Jag vann inget i #1DtoNo1 tävlingen (en tävling där man bland annat kunde vinna affischer, telefonsamtal från killarna eller en resa till London inkluderat m&g samt biljetter till 1D's utsålda konsert) så därför skulle jag vara lyckligt lottad om jag vann Nina Thorsells perfekta feta paket. Nina jobbar på Sony Music och driver en blogg som jag gillar supermycket!

Och min dator behöver ersättas bigtime. Den saknar lite tangenter här och var, samt ena sidan på min PC har halvt lossnat.. Samt hårddisken kraschar för ofta. 

Spana in denna länk för mer och bättre information: http://www.onedirection.se/1d/
Nina Thorsells blogg: http://spotlife.se/avdelningar/musik/

One Direction - What Makes You Beautiful


Gossip Girl

Jag kan ärligt talat säga att ibland känns det som om man är med i Gossip Girl. Alla ljuger för att få sig själva att se så pass mycket bättre ut. Killar. Drama konstant. Och, huvudakten, vänner som går bakom ryggen. Att vara mig innebär att vara med i svenska Gossip Girl, sämre klädda, sämre drag när det gäller att ljuga. Och såklart, alla vet allt otroligt fort. Jag är trött på det. Jag är trött på de som säger sig vara mina vänner. 

A couple, is two persons, it means I'm not included.

18 dagar kvar tills julafton!

Blir nästan illamående när jag tänker på julafton, det är så himla stressigt, otroligt mycket mat, allt är så överhypat. Dock gillar jag några julsånger, lite klassiska men det är så himla uttjatat att leva efter traditionerna. Jag hoppas att min familj inte firar det stort och flashigt nästa år, och speciellt inte hemma i Sverige. Jag vet att jag behöver komma bort härifrån under denna tid. Och samtidigt skaffa en bränna. Skulle ju inte sitta helt fel.

Ghandi mate, Ghandi

Preview på deras nya album! En av låtarna är då "Ghandi mate, Ghandi". Nya albumet heter A Flash Flood Of Colour.



More Than Useless - Relient K

Helt otroligt vad man känner igen sig i vissa låtar. Och Relient K, har nog en låt för varje person. På deras album MHMM så känner jag igen mig i de flesta låtarna. Är helt galet nerkärad i dem! Finns mer på Spotify med bra kvalité än YouTube.

rk

Ledig idag! = plugga hårdare dag.

Är ledig idag, och vaknade för en stund sen och gör frukost nu. Är fortfarande trött...
Ska leta efter någon bra engelsk artikel samt jobba lite på samhällskunskapen, om jag hittar artikeln för annars är jag körd!
Borde för den delen maila Fulbright, dvs om älskade internet vill funka på min dator men jag vet dock att det inte lär hända. Verkligen hoppas att pappas dator kommer hem från reparationen så jag kan börja jobba lite. Eller en ny dator helt enkelt.


Pier Pressure, memories.

Haha vad man kan sitta och skratta åt vissa saker, när det gått över ett år. Men den festivalen med finaste Ellie var otroligt bra och sjukt mycket minnen. VIP, meet&greets, nummerutbytning, festande, just awesomeness. 
Pendulum var en av de bästa akterna, såååå bra live!!

Pendulum - Crush


Silverstein + We Are The Ocean!!

Typ dör väldigt mycket. För längesedan fick jag reda på att Silverstein skulle komma till Stockholm. Omedelbar lycka såklart! 
Idag så blir det klart att We Are The Ocean ska vara förband! Ett av de bästa brittiska banden som existerar för att vara ärlig. Att mosha med sångaren är roligast haha. Åh lycklig samt perfekt dag. 

Silverstein - The Artist



We Are The Ocean - The Waiting Room


Love is missing someone when you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Att du gör mig så glad och allt känns perfekt men ändå att du är så sjukt långt borta. Och nu kommer jag inte höra din röst på tre veckor, jag kommer sakna dig. Att inte få se ditt fina leende på tre veckor gör allting tungt.


Pain is inevitable; suffering is optional.

Vaknade för sent idag, typ runt halv två. Brukar aldrig vakna så sent. Sen råkade jag somna på soffan medan mamma städade.. Jag tror inte jag lär kunna sova någonting inatt.

Jag och mamma ska baka lurbullar, får väl se hur resultatet blir senare.

Igår så träffade jag finaste Juliah och gick runt och shoppade lite. Det blev ganska mycket för hennes del, men det är alltid härligt. Jag tror vi båda är kära i Hollister, samt deras butiksbiträden. Gah så snygga människor.

Senare igår så pratade jag med Hinne, så himla söt. Vi ska nog prata senare ikväll igen.

När jag kollade på Baksmällan så blev jag störd hela tiden av folk på Facebook men det är ju ändå lugnt eftersom man sett filmen så många gånger. Enda anledningen till att kolla på filmen är ju för att Bradley Cooper är så sjukt sexig!

Nu ska jag fortsätta baka. Woop woop luktar gott i alla fall!


Sex on legs.

Bradley Cooper. Sexiest man alive?

b

b1

b2

b3

b5

Överanalyserar

Det finns en sak som alla har börjat göra på sistone. De överanalyserar allt.
Snälla, lev i nuet och go for it!
Varför hindras av småsaker som är i vägen? Vill man uppnå något så måste man chansa.
Får du negativ respons? So what? Du vågade testa något nytt.
Lev i nuet och bli en gladare människa.


Mamma är bäst, love you!

Var ute och shoppade lite idag, skor från Nilson fick det bli, supersköna, med lite tillbehör så man kan sköta om dem. 
Gick även in på Hollister i Gallerian, och är verkligen kär i butiken, och mamma köpte mig en svart enkel kofta.
När jag har pengar så lär jag köpa mig lite efterhands julklappar.
Fick för den delen en sjukt dålig nyhet när det kom till julafton, men jaja.. Funderar på att ta en viss person i det fallet. Lär ju göra julafton betydligt roligare haha.
Shoppingturen avslutades på min favorit restaurang. Yummie!

Nu ska jag hoppa in i duschen, usch matte imorgon bitti. Inte taggad!

vij

Beslutångest..

Med Cybergymnasiet så var vi på SACO mässan idag. Känner att jag har en otrolig beslutångest. Alex gav mig nyss ett otroligt bra alternativ. Finns så många ställen jag vill till och alla har den utbildning som jag vill läsa. 

Ska nog börja räkna lite på terminskostnader, boende etc, vad CSN kan utbetala och hur allt ska lösa sig med finansiering. PANIK. 

Känns som det där mötet Fulbright rekommenderade bör ske snart så man inte behöver känna sig som om att man letar efter en nål i en höstack. 



RSS 2.0